Hangi Hizmetleri Sunuyoruz ?
Hangi Hizmetleri Sunuyoruz ?
12.11.2019

Net Konferans Sistemleri olarak sizlere başlıca hizmetlerimizden bahsetmek istiyoruz.

Simültane Sistemler Kiralıyoruz.

Ekipman Parkımızda bulunan 8 adet ( 8+1 Kanal) Bosch İntegrus digital simultane sistem, 700 adet Bosch dijital receiver kulaklık, 10 adet ISO Standartlarında simültane tercüman kabini ve Simültane tercüme hizmeti verebilmek için gerekli tüm son teknoloji ekipmanlarımızla Simültane sistem kiralama hizmeti sunuyoruz.

Ses Sistemleri Kiralıyoruz.

Gerek büyük çaplı kongre ve konferanslarınızda gerekse Canlı performanslar gerektiren etkinliklerinizde sesiniz oluyoruz. Ses sistemi parkımızda neler mi var?

 X32 behringer mikserler
 8 – 16 ve 32 kanal  Allen & Heath mikserler
8 ve 16 kanal yamaha miserler
15 inc yamaha monitörler
15 inc Elektrovoice Monitörler
12 ve 15 inç pasif monitörler
Sizler sesinizin nasıl duyurmak istiyorsanız söylemiz yeterlidir.

İnfoport Sistemler ( Turguide sistemler)


 
Toplantı salonunuz çok mu küçük, Simültane Sistem ve ses sistemleri kurulacak yeriniz mi yok? İşte size çözüm İnfoport simültane sistem. Toplantımız açık alanda mı, sürekli yer değiştirerek sürekli hareket halinde tercüme mi gerekiyor bunu da en güzel çözümü İnfoport Simültane Sistemler.  Fabrika gezileriniz veya Şehir gezileriniz mi var, 1 km2 alanda sorunsuz ve temiz bir ses iletimi ile İnfoport Simültane sistemlerimizle çözüm oluyoruz.

Sahne & Dekor ve LED ekran Kiralama


 
Toplantı demek aynı zamanda görsellik demek,  sunumlarınızı veya konuşmacıyı çok büyük salonda herkesin net olarak görmesi için ve görsel sunum veya videolarınızı kaliteli olarak dinleyicilere aktarmak için en güzel çözüm LED ekradır. Bütçeniz doğrultusunda en güzel sahne dekor ve 15.000 ans. kadar projeksiyonlarımız ve 2X3 - 3X4 - 4X5 taşınabilir projeksiyon perdelerimizle  hizmetinizdeyiz.
Toplantının yapılacağı Otel veya Kongre merkezinde yönlendirme, Karşılama deski, Sahne de kullanılacak ışıklı veya sade backdrop bizim işimiz.

Simültane Tercüman Temini


 
İngilizce simültane tercüman,  Arapça simültane tercüman , Fransızca simültane tercüman, Rusça simültane tercüman başta olmak üzere 22 dilde simültane tercümanlık ve Ardıl tercümanlık hizmetimiz mevcuttur. Tüm Simultane tercümanlarımız en az 10 yıllık simültane ve ardıl tercüme deneyimine sahiptir.